Hey! Du må ikke have kameraer med!

Fredag aften var jeg til Skovrock i Aalborg, hvor det denne aften var Kim Larsen, der sad & sang på scenen. Ikke mindre end tre gange, efter jeg var kommet ind på pladsen, blev jeg anråbt af kontrollører, der lige ville sige, at jeg ikke måtte medbringe kameraer. Og jeg kunne så tre gang i rap fiske mit autoriserede Skovrock-pressekort frem og sige “Jo, det må jeg gerne”.

Pudsigt nok er det aldrig publikum, der bliver bedt om at smide deres kameraer udenfor. For mens jeg – og mine søde kolleger – som regel må “nøjes” med de første tre numre (hvor vi må fotografere oppe foran scenen), så er der ingen der vræler op om, at visse publikummer praktisk talt står og filmer hele koncerten. Hende hér hører dog til en af de mere rutinerede, jeg har set: Hun havde medbragt en ordentlig satan af en powerbank.

Men sådan er der jo så meget…

Jeg KAN bare ikke forstå, hvorfor man absolut VIL opleve en koncert set gennem mobilens kamera. Og så på højkant…