“Til ære for fotografen”…

Ret skal være ret. Jeg HADER arrangerede billeder – og med undtagelse af portrætter, så sætter jeg en faglig ære i, IKKE at arrangere mine billeder. Jeg er fotojournalist – IKKE digter…

Så det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg havde ticks og nervøse trækninger, da jeg her til morgen satte kursen med dagens første opgave. Ved Sdr. Onsild er der en bro over jernbanen. Den kaldes i folkemunde for “Hitlerbroen”. Banedanmark vil rive broen ned. Det er de lokale ikke så glade for. Blandt andet en lokal efterskole, som bruger broen som en del af deres morgenløbetur. Min kjære kollega havde derfor aftalt med skolen, at de ville tage en flok elever med derud, så der kunne blive skudt billeder af dem, mens de løber over broen. Onsdag er ikke deres “løbedag”, så det hele var arrangeret “til ære for fotografen” (som vi så grimt kalder det…).

Nuvel… Temperaturen var lig nul – solen og morgendisen betød lækkert blødt lys. Så jeg gjorde klar til at sluge den kamel det (for mig) nu er at skyde et arrangeret billede.

Og så kommer DSB bare og smadrer det hele, med deres snoldede futtog 🙂