Trængsel i graven…

Den opmærksomme har måske bemærket, at jeg har spenderet et par dage i en skov i udkanten af Nibe. Så afgjort en af de lidt federe fotoopgaver 😉 Jeg melder mig gerne frivilligt til tjansen næste år…

I løbet af sådan en festival, skal der laves billeder fra en koncert hér, en koncert dér og også én på dén scene. Som oftest er der en “grav” foran scenen. Det vil sige, det er egentlig bare området mellem scenen om det brølende publikum. Hér, på dette lille stykke (i dette tilfælde) flisoverhældte mudderhul holder vi fotografer til. Men kun under de første tre numre. Derfor har man ofte forholdsvis travlt med at få skudt sine billeder. Og så kan det jo lige glippe, at holde øje med kollegerne 😉

Men for nu at citere Anders Breinholt: Hvis du kan se kameraet – så kan kameraet også se dig.